Informasjonskapsler og retningslinjer for personvern

I Frankrike er personopplysninger spesielt beskyttet av lov nr. 78-87 av 6. januar 1978, lov nr. 2004-801 av 6. august 2004, artikkel L. 226-13 i straffeloven og det europeiske direktivet av 24. oktober 1995.

Når du bruker nettstedet, kan følgende samles inn: URL-en til lenkene som brukeren fikk tilgang til siden, brukerens tilgangsleverandør, Internett-protokolladressen (IP) til brukeren.

I alle fall samler RGB-Performance kun inn personlig informasjon knyttet til brukeren for behovene til visse tjenester som tilbys av nettstedet. Brukeren gir denne informasjonen med full kunnskap om fakta, spesielt når han legger inn den selv. Det er da spesifisert for brukeren av nettstedet plikten eller ikke å gi denne informasjonen.

Ingen personlig informasjon om brukeren av nettstedet publiseres uten brukerens viten, utvekslet, overført, tildelt eller solgt på noe medium til tredjeparter. Generelt kan du besøke nettstedet vårt på Internett uten å måtte oppgi identiteten din og oppgi personlig informasjon om deg selv. Imidlertid kan vi noen ganger be deg om informasjon. For eksempel for å etablere en korrespondanse eller yte bedre service.


Eksterne Lenker og Informasjonskapsler

Nettstedet inneholder en rekke hypertekstlenker til andre nettsteder, satt opp av RGB-Performance. RGB-Performance har imidlertid ikke mulighet til å sjekke innholdet på nettstedene som er besøkt på denne måten, og vil derfor ikke påta seg noe ansvar for dette faktum.

Å surfe på nettstedet kan føre til installasjon av informasjonskapsler på brukerens datamaskin. En informasjonskapsel er en liten fil som ikke tillater identifikasjon av brukeren, men som registrerer informasjon knyttet til navigering av en datamaskin på et nettsted. Dataene som er oppnådd på denne måten er ment å lette etterfølgende navigering på nettstedet, og er også ment å tillate ulike publikumsmålinger.

Å nekte å installere en informasjonskapsel kan gjøre det umulig å få tilgang til visse tjenester. Brukeren kan imidlertid konfigurere datamaskinen til å nekte installasjon av informasjonskapsler.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en fil som lastes ned til din terminal (datamaskin, smarttelefon, nettbrett, etc.) når du besøker bestemte nettsteder. Informasjonskapsler gjør det spesielt mulig for disse nettstedene å lagre og hente informasjon om nettleservanene til brukeren av et nettsted eller utstyret deres og deretter, basert på denne informasjonen, gjenkjenne den.

Dataene som innhentes er imidlertid begrenset. De gjelder kun antall besøkte sider, byen hvor IP-adressen for tilkobling til nettstedet er plassert, hyppigheten og gjentakelsen av besøk, varigheten av besøket, nettleseren, operatøren eller typen terminal som skal åpnes . som besøket kommer fra. Data som navn, fornavn på bruker eller postadresse for postadresse innhentes uansett ikke.

Informasjonskapsler brukt på denne siden

Informasjonskapslene som brukes på dette nettstedet lagrer en identifikator eller instruksjoner for å administrere brukerens navigasjon på nettstedet vårt. De utløper under eller etter økten, eller etter en periode på ikke over 13 måneder, i samsvar med anbefalingene fra CNIL. Informasjonskapslene plassert på denne siden er som følger:

- Plausible Analytics (Analytics som respekterer personvernet, spesielt GDPR og e-Privacy)

- Informasjonskapslene som slippes av våre tilknytningspartnere for å omdirigere besøkende etter et klikk ut av nettstedet vårt (ingen informasjonskapsler slettes fra nettstedet vårt, kun ved omdirigering).

- Siden vi ikke kjøper trafikk eller selger data, slipper vi ingen andre informasjonskapsler (ingen Google Analytics, Adsense, Adwords, ingen Bing-annonser, ingen Facebook-annonser, ingen informasjonskapsler fra andre mediekjøpsnettverk blir sluppet på vår side).

Til slutt vil vi informere deg om at deaktivering av en informasjonskapsel ikke vil forhindre eller gjøre det vanskelig å navigere eller tilby tjenestene som tilbys på nettstedet vårt, vi trenger det ikke som angitt ovenfor.